In de media

Ik heb een samenwerking met ZAZU, een merk dat producten ontwikkelt wat kindjes kan ondersteunen bij het slapen. Voor ZAZU schreef ik een blog over wat je kunt doen als je kindje alleen maar bij jou in de armen in slaap kan vallen. Klik hier om naar de blog te gaan.
NU.nl heeft mij geïnterviewd over hoe je jouw kindje kunt voorbereiden op de wintertijd en het verzetten van de klok. Het artikel is niet door mij geschreven, dus bevat een andere schrijfstijl dan dat je van mij gewend bent. Klik hier om naar het artikel te gaan. Ben je op zoek naar volledige info over dit thema? Check dan vooral mijn blog over de wintertijd.
Ik ben te gast geweest in de podcast van Meike, psycholoog en bevallingsexpert van Mpower Moms. Samen hebben we het gehad over hoe je jouw kindje goed kan leren slapen. Heel waardevol gesprek, bomvol fijne slaaptips! Luister de aflevering hier.