Boeken over het slapen van je baby

Wil je één of meerdere boeken bestellen om zelf aan de slag te gaan met het slapen van jouw baby en/of dreumes, maak dan gebruik van het bestelformulier onderaan deze pagina! Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst krijg je een factuur via de mail. Zodra je betaling binnen is, krijg je jouw bestelling zo snel mogelijk thuis gestuurd. Zo kan jij thuis, onder het genot van een kop thee en één van de boeken, alles leren over het slapen van jouw baby! Het boek ‘Dreumes in dromenland’ is een E-book en krijg je via de mail toegestuurd.

Let op: Heb je het ‘Slaaptraject compleet’ afgenomen? Dan krijg je één van de boeken cadeau! Noteer dit dan in het bestelformulier.

Eén van de betere boeken over het slapen van jouw baby. Baby in een droomritme is een handboek voor het werken aan slaap van jouw kindje, op een liefdevolle manier zonder huilen.

Baby in een droomritme
Lekker slapen zonder huilen

Het baby slaapboek voor beter slapen zonder huilen, voor kindjes tot twee jaar oud. Dit boek gaat uit van natuurlijke ritmes passend bij de leeftijd, zodat je op het juiste moment en op een manier die past bij jullie aan het slapen kunt werken. Daarnaast geeft het boek uitgebreide informatie over de oorzaken van onrust bij baby’s, zodat je de werkelijke stoorzender kunt ontmaskeren. Hoe baby’s slapen en welke ontwikkelingen daarbij belangrijk zijn, geeft inzicht in wat je kunt verwachten en hoe je hierop kunt inspelen. Kortom: door de vele voorbeeldritmes, persoonlijke ervaringen van ouders en praktische tips is dit een makkelijk handboek waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

€ 22,95

Eén van de betere boeken over het slapen van jouw baby. Slaapconsult is het werkboek bij het boek 'Baby in een droomritme'. Dit werkboek bevat alle ritmes en adviezen per leeftijd.

Slaapconsult
het droomritme werkboek

Het hands-on werkboek bij ‘Baby in een droomritme’. In de praktijk gaan de dingen namelijk niet altijd volgens het boekje en goed slapen is dan makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom geeft dit werkboek je antwoorden op veel voorkomende vragen en problemen en helpt het je zo op praktische wijze naar betere slaap voor jouw kindje.

€ 14,95

Eén van de betere boeken over het slapen van jouw baby. Baby Reflux geeft inzicht in fysieke onruststokers van jouw kindje. Het stappenplan biedt handvatten bij wat te doen bij reflux.

Baby reflux &
andere onruststokers

Is je baby onrustig? Onrust komt nooit alleen. Is het reflux? Zijn het krampjes? Is er een allergie, is je baby overprikkeld? Zijn er wervel of kno-problemen? En is dat een oorzaak of een gevolg? Reflux is goed te behandelen, maar je baby wordt pas rustig als alle plaaggeesten zijn verdwenen. Maar hoe doe je dat? Met het stappenplan in dit boek. Het helpt je zelf in charge te zijn, gerichter en sneller hulp én een diagnose te krijgen en met de juiste oplossingen aan de slag te gaan. En daarna? Met de voedingsadviezen, het slaaprecept en de troostmethoden in dit boek maak je je baby weer blij en stuiter je zelf weer terug dankzij de herkenning en de ‘overlevingstips’. Kortom: een praktisch, persoonlijk en compleet boek. Mede door het stappenplan, antwoorden en veel persoonlijke ervaringen van andere ouders.

€ 24,95

Eén van de betere boeken over het slapen van je dreumes. Dreumes in dromenland helpt jouw dreumes naar betere slaap.

Dreumes in dromenland (e-book)

Het recept voor een (door)slapende dreumes. Alles over slapen en groeisprongen voor kleintjes van 1-2 jaar! Begint je dreumes de dag te vroeg? Heeft hij moeite om in slaap te vallen of om door te slapen? Slaapt hij overdag (weer) slecht? Hij is niet de enige. Integendeel, een derde van alle dreumesen slaapt te weinig en de helft wordt ’s nachts regelmatig wakker. Met het Droomplan in dit boek geef je je dreumes op een lieve manier een ticket naar dromenland, want het unieke Droomplan is specifiek voor de dreumes geschreven. Juist omdat hij zo eigen(wijs) is en een andere slaapaanpak en andere troostmethoden nodig heeft dan een baby. Daarom neemt het Droomplan de ontwikkeling van je dreumes als uitgangspunt. Zo kun je op de meest ideale momenten werken aan het slapen, waardoor de succeskans groter is.

€ 9,95