Algemene voorwaarden

Het slaapconsult kan alleen plaatsvinden als ik voorafgaand aan de afgesproken datum de intake van je terug heb ontvangen. Door het slaapconsult aan te vragen ga je ook akkoord met het verwerken van de gegevens, zoals genoemd in de Privacyverklaring.

Ik kan je als deskundige helpen op het gebied van slapen, maar ik ben geen arts. Ik verhelp geen ziektes of afwijkingen van welke aard dan ook. Raadpleeg dus altijd een arts als er iets is dat medisch opgelost mag worden. Spoed hoort hier ook thuis.

Er is geen garantie op succes. Daarvoor spelen er te veel variabelen. Je betaalt voor het slaapconsult, wat daar uitkomt en wat je daarmee wilt doen is aan jou. Uiteraard krijg je een prachtig doorgedacht en op maat slaapplan en is de methode goed en bewezen.

Ik ben ter aller tijden in de mogelijkheid een slaapconsult te weigeren, zonder opgave van reden en ook als er een datum is besproken en al is betaald. Uiteraard ontvang je in dat geval het volledige bedrag gewoon terug.

Ik probeer altijd de afgesproken datum te respecteren, maar heel soms lukt dit door bepaalde omstandigheden niet. Ik ben ook maar een mens en daarbij ook moeder van een blij snoetje. Uiteraard bied ik je dan een alternatief of de mogelijkheid tot annuleren.

Een eenmaal betaald slaapconsult kan worden geannuleerd binnen 48 uur na de betaling. Na die periode is er geen restitutie mogelijk.